Casa Martini

casamartinilogoCasa Martini
c/o Stabilimento Martini & Rossi
Piazza Luigi Rossi 2
10023, Pessione di Chieri (Torino)

Telefon: +39 011 94 191
e-mail: casamartini@bacardi.com

Museet består af to udstillinger. Den ene handler om virksomheden Martini & Rossi og dens grundlæggerne. Her vises tusindvis af genstande, fotografier og dokumenter. I udstillingen er også en biograf og 6 multimedie stationer, der hjælper med at fortælle historien. Udstillingen favner bredt og inkluderer aspekter som økonomi, kultur, samfund og adfærd.
Udstillingen er på 500 m2.

Den anden udstilling er et vinhistorisk museum, og ved hjælp af over 600 genstande fortælles historien om vinproduktion gennem 2000 år. Udstillingen spreder sig over 1500 m2 og 15 rum.

Udstillingerne kan opleves på egen hånd og ved hjælp af en audio guide, eller ved at bestille en guided tur.

Bestil din guidede tur på Casa Martini her.

Voksne: €9
Voksne (65 år+): €6
Studerende: €6
Børn (0-6 år): Gratis
Grupper >10: €6 per person

Mandag-fredag: kl 9.00-18.00
Lørdag-søndag: kl 10.00-18.00
Sidste indgang kl 17.00

Museet er lukket to uger i august, den 25.-26. december og 1. januar.

Gruppereservation:

For grupper på 10 personer eller mere kontakt da museet for reservation. Omvisninger foretages på italiensk og engelsk.

Museumsbutik: Ja. Der er en butik der sælger et bredt udvalg af Martini merchandise og souvenirs. Butikken er på 100 m2 og har over 300 forskellige artikelnumre. Her sælges alt fra tøj og paraplyer til bøger og nøgleringe.

Café/restaurant: Ja, der er en bar, hvor det også er muligt at købe diverse snacks.

Freebies: Ja. Enten en Martini cocktail eller to martini smagsprøver i butikken.

Varighed: Afsæt ca. 1,5 time til besøget.

casamartini1 casamartini2 casamartini3

Har du besøgt Casa Martini? Skriv gerne om besøget i kommentarfeltet nederst på siden.

Køb din entrebillet til Casa Martini her.