IWC Museum

CH-8201 Schaffhausen

Telefon: +41 52 235 7565
e-mail: visit@iwc.com

IWC Museum åbnede i 1993, da virksomheden kunne fejre deres 125 års jubilæum. I 2007 blev museet relanceret, til det man kan se i dag. På museet vises over 230 udvalgte genstande, der sammen fortæller historien om den eksklusive urfabrikant IWC’s 140 år lange historie. Fra lommeure og armbåndsure til grundlæggelsen af virksomheden – det hele bliver behandlet på museet. Det nøje og omhyggelige arbejde med urene og de mange forskellige designs vises frem, sammen med en hel del originale dokumenter fra virksomhedens arkiv. I hver udstillingsdel er der interaktive skærme med uddybende informationer. Udover den faste udstilling har museet også ofte særudstillinger på programmet.

Voksne: CHF 6
Børn (12-17 år): CHF 3
Børn (0-12 år): Gratis
Studerende: CHF 3
Pensionister: CHF 3

Tirsdag-fredag: kl 15.00-17.00
Lørdag: kl 10.00-15.00
Søndag-mandag: lukket.

Lukket fra den 24.december til den 2. januar og på udvalgte helligdage.

Gruppereservation: Der kan arrangeres omvisninger for grupper op til 14 personer inden for museets åbningstid. Prisen for en omvisning inklusiv entre er CHF 150. Kontant museet på telefon: +41 52 235 7565 eller på e-mail: visit@iwc.com for reservering.

Museumsbutik: Der ligger en IWC butik i forlængelse af museet.

Café/restaurant: Nej

App: Ja. App’en ‘IWC Museum’ kan hentes gratis hos App store. Udover generel information om museet, er det også muligt via app’en at downloade en audio guide, der kan guide en igennem museet.

Varighed: Afsæt ca. 1 time til besøget.

iwcm1

iwcm2

iwcm3

Har du besøgt IWC Museum? Skriv gerne om besøget i kommentarfeltet nederst på siden.