Hershey’s Chocolate World

251 Park Blvd
Hershey 17033
Pennsylvania

Siden 1973 har Hershey’s budt gæster velkommen til Hershey’s Chocolate World. Stedet bliver dog kontant fornyet og opdateret, selvom der stadig kan ses ting tilbage fra 1970’erne. Hershey’s Chocolate World består af fem forlystelser, der alle fortæller om Hershey’s chokolade og fremstilling og pakning af chokolade. Hershey’s Chocolate World har siden dets åbning haft mere end 150 millioner besøgende.

Hvis man er mere nysgerrig på historien om virksomheden og familien bag Hershey’s så se under The Hershey Story Museum.

Billetter kan reserveres via hjemmesiden.

Da der betales for de forskellige forlystelsesdele, varerier priserne alt efter hvad og hvor meget man gerne vil prøve.
Hvis man gerne vil prøve alle forlystelserne kan man med fordel købe en pakkeløsning.

Pris for “Adventure 1 Bundle”.

Pakken indeholder adgang til følgende:
– 4D film (30 min.)
– Lav din egen chokoladebar (45 min)
– Guided historisk trolley tur. (75 min)
– Chokolade smagning (30 min)
– Hershey’s chocloate Tour (10min)

Voksne: $37.80
Børn (3-12 år): $30.80
Børn (0-2 år): Gratis*

*Pånær ved “Lav din egen chokoladebar”.

Varierende. Se åbningstider her.

Grupper på 20 personer eller over opfordres kraftigt til at forhåndsreservere. For at sikre, at der er tid ved alle forlystelserne bedes man reservere mindst 2 uger i forvejen. For at forhåndsreservere skal man udfylde denne online kontaktformular.

Café/restaurant: Ja. Der ligger en food court der serverer varme og kolde retter, sandwich, morgenmad, supper, wraps og meget andet. Derudover er der også en Hershey’s dessertbutik og en is- og milkshakebutik.

Museumsbutik: Ja. Verdens største Hearshey’s butik ligger i Hearshey’s  Chocolate World. Her kan man naturligvis købe en masse chokolade og slik. Men der er også bunkevis af forskellige souvenirs og merchandise. Det er muligt at få opbevaret sine indkøb i butikken, så man ikke behøver at gå rundt med dem, mens man udforsker andre dele af museet.

Freebies: Ja. Gratis chokoladebar. Derudover er det gratis at komme på Chocolate Tour ride, som er en forlystelse hvor man lærer mere om hvordan man producerer chokolade.

App: Ja, My Hershey’s Chocolate World app’en kan downloades fra app store. App’en kan hjælpe med at gøre besøget smidigere. Køb billetter direkte på app’en, og spring køen over. Du kan vise dine billetter direkte fra telefonen. Download app’en her.

Varighed: Afsæt 4-5 timer til besøget hvis alle attraktionerne skal prøves.

hershey1 hershey2 hersheys3

Læs også om Hershey’s Chocolate World her.

Se også The Hershey Story Museum.

Har du besøgt Hershey’s Chocolate World? Del din oplevelse i kommentarfelten nederst på siden.