SAS Museet

Norge

sasmuseet@sas.no
Telefon: +47  957 18 005

SAS Museet blev oprindelig startet i 1989, men museet blev nyåbnet i 2003. Udstillingerne fortæller om SAS’s 60 års historie, og er fyldt med flymodeller, uniformer, billeder, flymotorer etc. Foruden udstillingerne findes også en SAS flysimulator, og en kabine, så man kan sidde på første klasse og nyde udsigten over fjordene. Museet har også et udsigtstårn, hvor man har et godt udsyn til den venstre bane og terminal på Oslo lufthavn.

Museets bemanding består af pensionerede SAS-ansatte.

Entré: Gratis

Tirsdage: 10.00 – 15.00
Søndage: 12.00 – 16.00

Lukket i slutningen af december og frem til start januar.

Kontakt museet for at arrangere et gruppebesøg. Gruppebesøg kan også arrangeres uden for normal åbningstid.

Café/restaurant: Ja. Museet sælger et lille udvalg af sandwich, snacks, kaffe, te og vand.

Museumsbutik: Ja. Museumsbutikken sælger blandt andet flymodeller, bøger, plakater og SAS merchandise.
BEMÆRK at museet ikke modtager betalingskort, men kun kontantbetaling med norske kroner.

App: Nej

Varighed: Beregn ca 1 time til besøget.

sas1 sas2 sas3

Har du besøgt SAS Museet? Del din oplevelse i kommentarfeltet.