John Deere Museum

Telefon: +1 319 292 6126
E-mail: JohnDeereTractor&EngineMuseum@JohnDeere.com
Website: John Deere Museum

På det få år gamle museum kan man få historien om John Deere, lære mere om produktionen af de verdenskendte traktorer, og få et indblik i hvordan de bliver brugt i dag. Museet er også med til at hylde både ansatte og kunder og giver et indblik i virksomhedens værdigrundlag. Udover museets fire permanente udstillinger, vises der også skiftende særudstillinger. Udstillingerne er meget interaktive og man behøver ikke at være interesseret i hverken landbrug eller mekanik for at få en god oplevelse på museet.

Gratis entré.

Mandag-lørdag: kl 9.00-17.00
Søndag: kl 12.00-16.00

Museet er lukket den 24.-25. december, 31. december, 1. januar, påske og Thanksgiving.

Kontakt museet for at arrangere et gruppebesøg. Send en email til JohnDeereTractor&EngineMuseum@JohnDeere.com for mere information.

Udstillingsareal: 1400  m2

Grundlagt: 2014

Café/restaurant: Nej.

Museumsbutik: Ja. Museet har en museumsbutik, hvor der sælges diverse John Deere merchandise. Butikken sælger blandt andet kasketter, t-shirts, legetøj og diverse samleobjekter.

Varighed: Beregn ca 2 timer til besøget.

deere3

deere2

deere1

Har du besøgt John Deere Museum? Del din oplevelse i kommentarfeltet.

Læs også om John Deere Museum her.