Intel Museum

Santa Clara
Californien 95054

e-mail: museum@intel.com

Intel Museum givet et indblik i en af de store teknologiske virksomhederne i Silicon Valley. På museet kan man lære historien om Intel, om grundlæggerne bag, og se et uddrag af firmaets mange opfindelse. Intel Museum is 900 m2 og tilbyder en masse interaktive oplevelser for både børn og voksne.

Gratis for alle.

Mandag-fredag: kl 9.00-18.00
Lørdag: kl 10.00-17.00
Søndag: lukket.

Da museet godt kan være lukket på grund af særlige arrangementer, anbefales det, at man ringer i forvejen for at sikre sig at museet har åbent.

Gruppereservation:

Det er muligt at få omvisninger på museet, hvis man reserverer på forhånd. For at bestille en omvisning så kontakt museet på +1  408 765 5050 eller book online her. Der kan max være 25 personer på en omvisning. Omvisningerne er gratis.

Museumsbutik: Ja. I Intel Museum Store kan der købes et mindre udvalg af Intel merchandise og souvenirs.

Café/restaurant: Nej

Udstillingsareal: 900 m2

Varighed: Afsæt ca. 45 minutter til besøget.

intelmuseum2

intelmuseum3 intelmuseum4

Læs også om Intel Museum her.

Har du besøgt Intel Museum? Skriv gerne om besøget i kommentarfeltet nederst på siden.