JURAworld of Coffee

4626 Niederbuchsiten

E-mail: info@juraworld.com

Telefon: +41 62 389 84 48

I JURAworld of Coffee kan man blive klogere på kaffes oprindelse, historie og udbredelse. Fortællingen bliver fortalt i rum indrettet af arkitekt og scenograf Andrin Schweizer, der blandt andet benytter lys og lydeffekter på fantasifuld vis. Museet fortæller også historien om JURAs historie og varemærke.

På museet findes også en ‘Roger Federer Walk of Fame’. Roger Federer er ambassadør for JURA, og i denne del af museet udstilles trofæer og andre ting fra tennisstjernens imponerende karriere.

Et besøg på museet består af en 30 minutters omvisning og derefter visning af en 10 minutters lang film med titlen “In heaven”.

Voksne (15 år+): CHF 9
Børn (0-14 år): Gratis

Gratis adgang hvis man kommer på sin fødselsdag. (Husk ID)

Mandag-fredag: kl 9.00-18.30.
Sidste indgang kl 17.15

Lørdag: fra kl 9.00-16-00.
Sidste indgang kl 14.30.

Grupper af 10 personer eller flere skal reservere.
Kontakt museet for at reservere på e-mail: info@juraworld.com eller telefon: +41 62 389 84 48.

Café/restaurant: Ja. The coffee lounge serverer kaffe og kage.

Museumsbutik: Ja! I museumsbutikken kan man købe mange forskellige og spændende kaffeblandinger, kaffekrus etc. Derudover sælges også et stort udvalg af Roger Federer merchandise.

Freebies: Ja! Hvis man viser sin billet får man en kop kaffe i kaffe loungen.

Varighed: Der bør afsættes 1 time til besøget.

jura1 jura2 jura3

Har du besøgt JURAworld of Coffee? Del din oplevelse i kommentarfeltet nederst på siden.